Voor de iconische koffiedrinker

Er kan er maar één het origineelst zijn: de SENSEO® Original. Met dit koffiepadapparaat  haal je alle gemakken van SENSEO® in huis en zet je keer op keer het perfecte kopje koffie. De bestverkochte SENSEO® nu met een vollere, rijkere smaak!
Bekijk apparaat

Voor de design liefhebber

Geef kleur aan je keuken met de SENSEO® Viva Café. Ontdek de nieuwe trendy kleuren van de SENSEO® Viva Café, nu ook beschikbaar in violet en in het mint groen! Breng je keuken tot leven met deze sfeervolle en vrolijke nieuwe tinten!

Bekijk apparaat

Voor de filter én koffiepads gebruiker

Een kopje voor jezelf of een kan koffie om te delen – het kan nu allebei met de SENSEO® Switch. Met het eerste 2-in-1 koffiezetapparaat kan je met een druk op de knop kiezen of je een kan filterkoffie voor een groter gezelschap wilt zetten of slechts één kopje voor jezelf. 
Bekijk apparaat

Voor de koffie met verse melk drinker

De unieke SENSEO® Latte Duo stelt je in staat om  je favoriete koffiespecialiteiten (met of zonder verse melk) te maken, met één druk op de knop. Zet gemakkelijk en snel één of twee koppen tegelijkertijd van je favoriete koffiecreatie. Geniet nu thuis van de lekkerste café latte, latte macchiato of cappuccino.
Bekijk apparaat