VAN KOFFIEBOON
TOT KOFFIEPAD

SENSEO®, PURE KOFFIE. VOOR IEDEREEN, ELK MOMENT VAN DE DAG!

ONTDEK SENSEO®

Klik play & we vertellen je aan de hand van deze korte maar krachtige video meer over Senseo®. Enjoy!

VAN KOFFIEBOON TOT KOFFIEPAD

Koffieplantages

VERBOUWEN EN
OOGSTEN

Voor de koffievarianten die we maken, gebruiken we alleen de beste koffiebonen van zorgvuldig geselecteerde koffieplantages.

Smaakbeleving

MELANGEREN

Senseo® is puur koffie. Niet meer, niet minder. In iedere pad zitten 50 hoge kwaliteit koffiebonen die perfect gebrand en gemalen zijn, voor een optimale smaakbeleving. De mix van koffiebonen uit al die verschillende landen, geeft iedere melange zijn eigen karakter. En dat proef je terug in onze Senseo® blends.

Gebrand op kwaliteit

HET
BRANDPROCES

Het branden van Senseo® koffiebonen vindt plaats op basis van tailor made roasting. Dit betekent dat er voor iedere blend een ander brandproces plaats vindt. De bonen nemen tijdens het branden 100% in omvang toe. En door het karamelliseren van de natuurlijke suikers krijgen de bonen hun diepbruine kleur. Na een rusttijd van ca.1 uur worden de bonen gemalen. Voor de nieuwe Senseo® koffie worden de bonen nóg fijner gemalen, zodat er meer aroma vrijkomt bij het zetten van de koffie.

 

 

 

 

EEN APPARAAT VOOR ELKE KOFFIELIEFHEBBER

ONZE APPARATEN

Welke van onze unieke koffiepadapparaten je ook kiest, je zet met één druk op de knop keer op keer het perfecte kopje koffie. Met of zonder verse melk, mild of sterke koffie, maar altijd met die heerlijke crema laag van Senseo®. 

Welk Senseo® apparaat past het beste bij jou?

 

ONTDEK MEER